تقدیر مسئولین بیمارستان و دانشگاه از خانواده دیراوی

4 شهريور 1396

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه : ریاست ، مدیریت و دیگر مسئولین بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه با همراهی رییس واحد فراهم آوری و اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور در مراسم ختم "مرحوم دیراوی " از اقدام خداپسندانه خانواده مرحوم با اهدا لوح یادبود تقدیر و قدر دانی کردند.

رئیس واحد فراهم آوری و اهدا عضو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن تسلیت و تقدیر از کار خیر و خداپسندانه این خانواده نوید عمل موفقیت آمیز پیوند اعضا به دو بیمار را به خانواده دیراوی داد. وی گفت: دو کلیه مرحوم احمد دیراوی به دو بیمار نیازمند پیوند داده شد :

1. کلیه به بانویی 33 ساله از بوشهر

2. کلیه به آقایی 35 ساله از شیراز

باقری حال بیماران پیوند عضو را رضایت بخش اعلام کرد. مرحوم احمد دیراوی در چند روز گذشته دچار ضایعه مغزی و متعاقب آن دچار مرگ مغزی شد و با رضایت خانواده وی اعضا بدنش به بیماران نیازمند پیوند زده شد/ م.ک

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.