پیام تبریک دکتر محمدجواد طاهری به مناسبت انتصاب دکتر علیرضا رئیسی به سمت معاون بهداشت وزارت بهداشت , درمان و آموزش پزشکی

استاد ارجمند جناب آقای دکتر علیرضا رئیسی

با کمال مسرت انتصاب به حق و شایسته ی حضرت عالی به سمت معاون بهداشت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی را که نشات گرفته از حسن تعهد، کارآمدی و شایستگی‌ های برجسته جنابعالی و همچنین تخصص و تجربه بالای حضرتعالی در مسولیتهای مختلف در نظام مقدس جمهوری اسلامی و بخصوص در استان بوشهر می باشد را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده ، و از درگاه خداوند بی همتا عزت ، سربلندی ، سرافرازی و توفیقات روز افزون آن برادر گرامی را در خدمت به مردم قدر شناس ایران اسلامی ، تحت عنایت توجهات حضرت ولی عصر (عج) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب ( مدظله العالی) و سیاستها و اهداف دولت تدبیر و امید مسئلت دارم.

خدمت صادقانه و تلاش مخلصانه در عرصه های علمی و بهداشتی درمانی کشور توفیقی است که خداوند به شایستگان عنایت می نماید. جنابعالی از اساتید برجسته و خدوم جامعه بهداشت ، درمان و یکی از چهره های ارزشمند و فرهیخته عرصه علم و دانش بوده که همواره با تفکر علمی، مخلصانه در جهت اعتلای بهداشت و درمان استان بوشهر، گام برداشته و تلاش نموده اید. برای شما در مسئولیت جدید از خداوند منان توفیق، سلامتی و بهروزی مسئلت می نمایم.

دکتر محمد جواد طاهری رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.