معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: گزارش دهی مستمر مالی میتواند شفافیت ایجاد کند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه، دکتر اکرم فرهادی در نشست با مدیران مالی بیمارستانهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: گفتوگوی بیشتر بین بخشهای اداری مالی و کادر درمان میتواند جلوی سو تفاهمهای احتمالی را گرفته و یک همزبانی و توافق در موضوعات مختلف ایجاد کند.
وی تصریح کرد: موضوعات مالی، پیچیدگیها و حساسیتهای خاص خود را دارد که گاها میتواند تا سالها بعد از بازنشستگی، تبعاتی برای تمامی افراد درگیر در فرآیند انجام آن کار داشته باشد.
دکتر فرهادی اظهار کرد: در سال جدید باید نظم و انضباط کاری در حوزه اداری مالی بیشتر شود تا نیاز به انرژی کمتری در حوزه نظارتی بوده و بتوانیم ساختارهای اداری منظمی ایجاد کنیم که البته اگر همراه با وحدت رویه نباشد، میتواند مجموعه را به هم ریخته و سیستم را دچار تشنج و ناراحتی کند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: پرداختی پرسنلی بیمارستانها وابسته به درآمد هر بیمارستان است و میبایست هدر رفت درآمدی را کاهش داده و کم ثبتیها را مدیریت کرده و حساسیتها را در این حوزه زیاد کنیم، چون هرگونه کسورات، کم ثبتی و هدر رفت درآمد میتواند پرداختهای پرسنلی را تحت تأثیر مستقیم قرار داده و به آنها آسیب جدی وارد نماید.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه نظارت بر نظم و انضباط اداری در اولویتهای کاری سال جاری است، نرمافزارهای حضوروغیاب کارکنان باید هوشمندتر شده تا محاسبات دقیقتر شود.
هزار و ۸۰۰میلیارد ریال از بدهیهای دارو و تجهیزات مصرفی در اسفندماه سال گذشته پرداخت شد
دکتر فرهادی در ارتباط با حوزه خرید دارو و تجهیزات مصرفی گفت: حدود هزار و ۸۰۰میلیارد ریال از بدهیهای دارو و تجهیزات مصرفی در اسفندماه سال گذشته پرداخت شد که با این پرداخت حجم بدهیهای دارو تجهیزات مصرفی بیمارستانها کاهش یافت.
وی تصریح کرد: باید نظم و انضباط در خریدها بیشتر شود و خریدها بر اساس اولویت و نیاز در کمیتههای خرید بررسی و نظارت شوند و کلیه مقررات در حوزه تدارکات و ثبت بهموقع ورود و خروج از انبار رعایت شود.
دکتر فرهادی یادآور شد: در بیمارستانها با رویکرد مشخص و تأکید بر بهبود بهرهوری پزشک و بر اساس حضور پزشک، نیاز به ارائه گزارش عملکردی مالی بهصورت ماهانه است که تهیه و مکتوب در اختیار پزشک قرار گیرد که این میتواند در مدیریت هزینهها و افزایش رضایتمندی خدمت گیرندگان برای مراکز بهداشتی و درمانی تأثیرگذار باشد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: در سال جدید استفاده بهتر از سامانهها جهت بهبود انضباط مالی و امکان نظارت بیشتر در برنامه کاری قرار دارد تا تمامی خریدها از فرم کاغذی خارج و بر اساس ثبت در سامانه تدارکات انجام گیرد تا از این طریق بتوان بهصورت دورهای گزارشگیری و تحلیل لازم انجام گیرد.
انتهای پیام/ م .ک 4030